Lovestory

"Ibland undrar jag om den där tafatta men våldsamma förälskelsen någonsin kommer att gro igen. Jag undrar om jag är för avtrubbad av händelser och mediciner. Av livets läxor och lärdomar. Jag vill ha tillbaka den kärleken då varenda molekyl i mig sattes igång. Då allt man gjorde var att ta på varandra, dela cigaretter och äta pizza en gång om dagen. Då känslan man hade när han såg på mig var det enda som betydde något. Det var det enda man levde för. Det enda man behövde. Det där pirret var hela ens existens".


Anna Hibbs, I Love You!


jag tyar

Hallå där kött och blåbär!

Sitter på jobb, är trött. Tuff vecka. Och tuffare blir den. Hbg-festivalen, here we come! Undrar om jag får med mig sjuksyrran? Kanske.. Annars stannar jag och sover ett liv idag och drar imon. Only time will tell. Indeed. Vill så gärna se hoffmaestro ikväll ju!

Chaaa chaa!


 


Tjaaaa då

Sitter på jobb och letar navelludd! Naj då inte riktigt. Va skönt det är idag förutom att det plingar i luren hela tin. Bassängen äre något fel på så alla badande får stanna hemma. Kul att ringa till alla som har bokat bassängen en måndagsmprgon 07.30 och informera om detta? Neej, då är man ganska hatad. Folket svarar med en trött och hes whiskeyröst och så är jag helt hyper pigg och glad! För det måste man vara när man jobbar i reception. Representera. Men jag luras bara. Bakom hyperrösten halvligger det en trött och kaffeberoende receptionist som har festat way 2 mucho denna helgen...


ps. varför i helvete läser ni (brokiga lilla skala) min blogg när jag inte ens skriver något? Hursom, bildbomb sen!

Chhhaa chhaa biatches! haha

Jobba jobba jobba

Idag regnar det. Very very nice. Sitter på jobb och är vrålhungrig. Bra tycker jag eftersom det är fika om 15. Mmm då går jag la och sätter på en kanna då..

Fasiken vad det är tyst i luren idag. Det brukar ringa utav bara fan. Inte idag. Varför? Hallå? Är jag ensam på jorden nu?

trött människa

Paus på blogg, jag är kass. Katastrof!

lillördag visst

Grilla och chilla med villa :)

Götet

Tjosan hejsan hoppsan :) det är goa dagar! Hinner inte blogg, måste hitta nya äventyr. Så nu drar vi till Göteborg och träffar Goa gubbar och tittat på bollspel. Cheers!

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!