-3 kg

Det finns en bra sak med att vara sjuk. -3kg. För det första har jag inget att äta och har inte orken att gå och handla och för det andra så smakar mat skit när man inte har fungerande smaklökar. Man ligger stilla flera dagar och går ner i vikt.. Kaffe och nyponsoppa är det som gäller. Fast det är klart att gå ner i vikt på det sättet är inte så bra. Att gå ner i vikt är ingen konst alls. Det är att hålla kilona borta som är det jobbiga.


Nu ska jag försöka ringa lite samtal. Först till 3 som försöker skinna mig, ett tillägg på 400kr utan anledning känns inte riktigt okej för mig. Sen ska jag ringa skolan och boka ett litet möte och sen ska jag ringa till csn för att carro vill det. Annars blir hon kanske arg, hon blir det ibland min syster. Så det är bäst att göra som hon säger. Min lillastora syster! :)


Toodels.

Rolig helg

Fy vilken rolig helg jag har. Är så sjuk och har inte gjort annat än ligga. Har åkt på en rejäl halsfluss och förkylning med en släng av feber. (Blir jätteskum och jättekänslig av feber). Jag ser ut som ett lik, det rinner från näsa, öron och ögon. Och nyss hostade jag upp en slemboll som, jag svär hade sitt eget nervsystem och blodomlopp, stor som en golfboll. Vill sitta i solen men mår bara värre då. Sen har vi inget att äta, inga halstabletter, inga smärtstillande.. Jag var helt säker på att jag skulle dö inatt, min hals är så svullen så jag knappt kan andas och eftersom det är stopp i näsan så har jag lite smått panik..


Oj vilket roligt inlägg. Förlåt mig. Hejdå

Litta sjukling..

 


Belgien mot heltäckande slöja

Jag har väntat med spänning för vad regeringen i Belgien skulle komma fram till men tydligen har det blivit nån regeringskris så ärendet skjuts fram.

För er som inte vet vad jag snackar om handlar det om burkan eller den heltäckande slöjan. Alltså den som täcker hela kroppen och så även ögonen. Om den ska förbjudas eller inte. Jag är FÖR att den ska förbjudas. Jag vet vad den står för och varför vissa kvinner har burka. De kvinnliga muslimerna hävdar att det inte har med förtryck att göra utan att det handlar om att de inte vill visa sig för någon annan man än sin make. De vill inte fresta en annan man och vill inte bli tittade på som ett objekt. Är det då inte förtryck när en kvinna sveper in hela sin kropp i tyg för att en man inte ska titta på henne som en köttbit? Är det kvinnorna som ska rätta sig efter mannen? Eller ska mannen ta sig i kragen och skärpa till sig lite så han inte nyper henne i baken? Så att kvinnan slipper gömma sig?

I vissa områden tar kvinnan aldrig av sig burkan och då menar jag aldrig. Ingen vet hur hon ser ut, inte familj och inte hennes man. När hon är död får man ta av den men endast då.

I Frankrike har denna fråga redan tagits upp i regeringen och de ska ha en omröstning igen snart då det inte blev ett förbud då. Hoppas att resten av europa händer med i debatten och väljer att förbjuda dessa slöjor.


Jag bryr mig inte om den vanliga slöjan, den som enbart täcker deras hår men burkan är en starkare kvinnofråga och säkerhetsfråga. I delar av Belgien är det redan förbjudet med burka, i Storbrittaniens skolor och i sverige blev det stor uppståndelse när två muslimska kvinnor kom till skolan i malmö iklädda burka och då bestämdes det att skolan får förbjuda burka.

I Florida var det en muslims kvinna som skulle ta kort till sitt körkort, hon ville ha burka på sig? Hallå? Kanske får modernisera den dära koranen liiite. 

Burkan har på senare tid använts vid rån, smitningar, bombattentat, självmordsbombare osv. av kriminella så man vet aldrig vem som är under burkan..

Bra sammanhållning i detta känner jag. Inte. Men ni fattar nog vad jag snackar om. Klart ni gör, ni är ju inte dumma heller.

pose for me



 

Har nyss landat. Har varit på stan och flängt. Roliga saker har jag varit med om idag.

Sitter och väntar på bussen i lugnan ro, kommer en gubbe i snigelfart och snubblar. Hur man kan snubbla i snigelfart är bortom min intelligens.. Då satt jag och fnissade samtidigt som jag såklart såg till att den lille gubben var ok.

 

Sen ska jag gå från bussen och ser en man med massa papper i handen och letar efter en papperskorg. Han tittar sig omkring och ser något som liknar en papperskorg bestämde han sig för. Går mot objektet och tittar lite nonchalant bort när han ska slänga skräpet. Han missar, plockar upp och försöker slänga det igen men missar! Han tittar närmre på "papperskorgen" och ser då att det är en gatlykta och han bara står där i säkert 10 sekunder innan han skakar på huvudet och går. Jag dog av skratt och kissade nästan ner mig.

 

Står inne i en affär och ska köpa mjölk. En blind man och hans ledhund står framför mig och tjötar med butiksbiträdet. Sen ska de gå ut ur affären och vänder sig om och jag flyttar på mig så att mannen får ett bra spelrum eftersom han inte kan se. Då jävlar går hans ledhund in i mig! För tusan det är la inte hunden som är blind?! (För övrigt så är jag och denna blinda man bundis annars).

 

Ska gå till bussen och tar hissen ner, ska gå ut och mötts då av en kvinna med hennes 48 barn. Jag kan inte gå ur hissen eftersom hon och hennes ungar är ivägen och hon kommer inte in i hissen för att jag står ivägen. Inget händer? Hon flyttar sig inte och hennes barn bara står och glor på mig som jag vore ett spöke. Inget händer? Vi står kanske där i 10-15 sek och bara glor på varann innan jag börjar plöja. Jävla *******.

 

Förresten, något helt annat. Brukar ni också få panik om ni är typ ensamma med en gammal människa? Gåendes i öde kvarter eller i nån busskur eller vad som?  Jag är livrädd för att de ska ramla ihop av nån stroke! Och då hänger allt på mig om de överlever eller inte eftersom det är bara jag som är där och kanske kan rädda personen. Varje gång detta händer (händer hyfsat ofta) får jag verkligen panik och börjar tänka hur fan va det nu, L-ABC, första hjälpen, hur många inblås? osv osv. Så går jag där och håller tummarna och upprepar; snälla tant lev och dö inte nu!

 

 


Hello party people

 

 

Asså vad fan är det här med vädret? För tusan snöblandat regn igår? wtf? Det är kallt för att vara slutet av april. Tur att man inte hängt in vinterjackan ännu.

På valborg brukar det la vara litta varmt?!

 

 

 

 


Lista

Hur är du som person? - Jag är ganska så snäll ibland, gillar att busa/jävlas me folk, lugn men kan koppla på öset, rastlös i själen, lite innesluten när det gäller att släppa in människor på livet. Har väldigt svårt för det här med "kallprat". Jag hoppas att jag är hyfsat smart och behandlar andra på ett respektfullt och bra sätt. Jag skulle aldrig vilja uppfattas som en snål, respektlös och bitter människa! Jag vill dela på mitt äpple!

Kan man berätta en hemlis för dig utan att du för det vidare? - Absolut. Jag kan vara tyst när det gäller, säger personen till mig att den inte vill att det ska föras vidare så gör jag det inte. Vissa av hemlisarna kommer ja ta med i mig graven..


Vad får dig att gråta? - Jag har ganska lätt till gråt.. En sak som nästan dödar mig är Christian, han är lejonkungen! Fäller inte du också en liten tår?




Vad är det bästa du vet? - Finns ju hur mycket som helst! Att vara glad och att människorna runt omkring mig är glada och har det bra, när saker bara klaffar m.m. sen älskar jag de små sakerna som gör livet värt att leva. Töntiga saker som att vakna tidigt en sommarmorgon och ta med en kopp kaffe ut i solen och bara sitta, lyssna på musik så högt att det skorrar in i benmärgen osv.

Vad är det värsta du vet? - Det absolut värsta jag vet är människor som är taskiga mot djur. Då tillhör man de absolut fegaste och svinigaste människorna. Era sjuka jävlar, det finns inget ord som är starkt och rättvist nog för er. ***** *** **!! *** * *******!!!! Sen hatar jag när folk går bakom ryggen, ljuger eller inte kan hantera en situation på ett bra sätt. Egocentriska människor, när personer inte släpper saker utan ältar och ältar, religion osv osv..

Vill du ha barn? - Ja om kanske 7 år. Har väldigt svårt för att förstå varför man väljer att skaffa barn så tidigt. Jag personligen tycker att det är viktigt att man har allt klart innan man skaffar barn. Det finns kanske aldrig en rätt tid men det finns en bättre tid.

Bästa musiken? - Jag lyssnar ju på nästan allt. RnB, metal, rock, hiphop, pop.. Vi kan la säga så här; antingen ska det vara dansvänligt eller ska det vara rock hårdare än fan själv eller glamrock!

Värsta musiken? - Hatar dansband, boyband och annat jävla tönteri.

Är du en bra kompis att ha? - Jo det tror jag nog att jag är. Jag ställer upp allt jag kan, skiter inte i saker som man bestämt, låter alla göra som de själva vill dvs. tjatar inte om saker, blir inte sur för minsta lilla osv..

Är du en bra flickvän? - Nja det beror la på vem du frågar? Samma sak som att vara en bra kompis. Jag är inte den klassiska flickvänstypen har killar sagt iaf. Jag tjatar och gnäller inte (bara i vissa extrema fall), jag behöver inte romantiska middagar = ge mig en öl och kontrollen till 360 = romantik. Men jag ska inte dölja att jag gillar presenter och att skämmas bort! Hehe!
Sen är jag inte svartsjuk och tycker inte att man behöver göra allt ihop bara för att man är tillsammans. Sen finns det kanske det som vissa killar inte kan hantera med mig, jag gillar frihet. Jag vill bestämma själv hur länge jag ska vara ute, hur mycket jag dricker, vem jag umgås med, var jag är någonstans, hur länge jag ska vara hemifrån osv.. Jag måste ha den friheten annars kan jag inte andas. Och detsamma ger jag ju killen såklart.
I NEED MY FACKIN SPACE!




Peace out ma whites


Josef Fritzl ringer: "Vart är du?" "Där uppe", så är man i källarn ;pPppPPp





Kommer ni ihåg? Dj Balloon



Man kan ju inte annat än att älska youtube! Fan nu blidde jag 14 igen!
Helt sjukt att man kan åka tillbaka i tiden av musik.
Musik, lukter och smaker ger en riktiga nostalgikänslor.

När jag var på stranden härromdan drack jag en fanta tropiska frukter (eller va den nu heter) och genast var jag tillbaka i Hjörnared i ett blött tält med en jäkla massa folk. Med hembränt och fanta tropiska frukter. Mopeder, fylla och nattbad.



 

 

 

 


Sugar sugar how you get so fly

Kommer ni ihåg den låten? Den vart ju ganska bra.. (leeeettta spotify)


Fan idag är det kasst väder ju! Deppis man blir. Känner mig litta sjuk med. Min snok rinner och jag fry-y-y-ser.
Tror jag ligger kvar i sängen ett tag till och lyssnar på nostalgisk musik. Tro inte att jag inte varit uppe än, för det har jag, men jag älskar att gå upp och brygga kaffe för att sen springa in till sängen igen och ligga där och smutta kaffe. Mysfaktor 100. Yesss.

Vad ska jag annars hitta på idag? Jo jag ska nog gå och handla litta jord så jag kan plantera om mina blommor och fixa lite i rabatten. Kanske att jag skrubbar balkongjävlen med. Känns ganska omotiverat om man ska flytta dock.

Damn, im gonna miss this place. Mycket har hänt inom dessa väggar. Tänk om väggar kunnat prata, fan vad mö skit de hade snackat! Jag hoppas att Asta (vårat spöke) kommer följa med vart man än flyttar, men kanske hon hör till lägenheten? Vet man inte!



oh hell yes! click click click

 

Väldans bra, går på repeat nu!


Emma live från ballen

Tja tja då! Sitteroch shtecker på ballen, så gött! Välkomnar helgen med en mun vin i solens strålar. Härlish. 27 grader här ute, svettas som en giiis. Har stora problem med att hantera min iPhone när jag har smuttat på flaskan. Jag kan knapptlåsa upp den, värre är det med SMS. Så många gånger jag skickat tomma SMS eller skickat fel, och dessutom ring fel. Mycket jobbigt. Jag har skickat SMS till hemtelefoner! Haha! Aha back to pressa! Hoppas ni får en bra fredag!

Micro

Idag stod jag i köket och värmde mat i micron, det brukar ju gå smärtfritt. Men inte idag dock.
Helt plötsligt började den låta som en robot och blinka och ha sig. Jag blev skiträdd för jag trodde att den skulle explodera. Rille sitter i soffan och bara stirrar, typ va fan håller hon på med?! Så börjar det brinna inne i micron! Ahhh det var alltså lågor inne i micron. Jag börjar skrika lite lätt och springer därifrån.. Rille får kolla läget men så slutade det.. När vi öppnade luckan var den svart och det vart massa svarta dammgrejs därinne.. Plus en stor svart böld? Jag trodde att hela köket skulle åka där.. och att micron skulle döda mig. Mycket näradöden upplevelser denna veckan. Det är tredje gången jag tror att jag ska dö. En iphone sladd, en bil och sen micron. Shiat, jag får nog börja vara suspekt mot det mesta nu. Tänk om jag drabbats av "Final destination" (ni vet filmen) på riktigt? Jag måste lura döden? Shit!

Det blir jobbigt isf. Har alltid sagt att om jag skulle vara med i en skräckfilm skulle jag vara den dumma blondinen som dör först av alla.. som snubblar när hon försöker springa från mördaren! eller inte fattar att snubben är en mördare... osv..  Fan, nu började jag prata om något helt annat.. Whatever.

Kan påpeka också att det endast var köttfärsås i en plastbehållare jag hade däri, inge sånt som man inte ska ha i en micro. Puh säger jag bara.. Mö märkligt.

Religion suger





Jag har inget emot folk som är troende i religion, vilken de nu behangar eller föds in i. Kristna, muslimer, katoliker osv. Men om ni nu är så troende, välj att tolka er heliga skrift på ett bra och fint sätt. Om nu gud/gudarna var så himla bra och visa, varför skulle han förbjuda och straffa folk? Varför skulle han skicka folk till helvetet? Varför skulle han ta ifrån människan det som gör en människa till en människa, friheten? Varför skulle han straffa folk som inte tror? varför skulle han "välja ut" ett folk?

Det som stör mig allra mest är att jag inte attackerar människor som är troende så varför attackerar ni mig? Är det religiöst att attackera mig och säga att jag kommer till helvetet? Att hota mig med att gud inte älskar mig?
För det första, om jag inte tror på gud varför skulle jag bry mig om han/hon inte älskar mig? För det andra, om det nu skulle vara så att man bevisar att gud finns, då skulle han ju älska mig ändå för att han älskar alla människor.


Varför skulle han/hon säga att man inte får äta gris? what?
Varför skulle han/hon säga att man inte får vara homo? what?
Varför skulle man inte få ha sex innan äktenskapet? what?
Varför ska kvinnan dölja sitt hår eller sin kropp? what?
Varför får inte kvinnan vara präst/kyrkosomething? what?
Varför får man inte rädda sina barn med hjälp av någon annans blod? what?
Vaför får inte kvinnan göra abort? what?
Varför får inte en kvinna nudda vid en man om det inte är hennes man? what?

Seriöst jag kan hålla på hur länge som helst. Och seriöst jag kan inte komma på ett vettigt svar på någon av dessa frågorna.

En gång var och och en kompis ute och gick. En man från Jehovas kom fram till oss och frågade om vi var troende och jada jada... Jag hade på mig en marilyn manson tröja med pentagram och satansbudskap, hade nyss gjort en abort, lyssnar på satansmusik, dricker sprit, är inte oskuld, hade gjort vad som helst för att rädda livet på mina nära och kära osv. När jag sa det till honom blev han bara helt tyst och gick därifrån? Var jag bortom räddning för honom? kanske? Men det som är roligt är att de som är troende kan nästan aldrig ta en diskussion me de som är icketroende? Ändå ska de envisas med att försöka värva folk genom att ringa på dörren var och varannan dag? Fan, jehovas och tv-licensen arbetar för samma gud?






Dagen

Först slog jag upp mina blå och gick ut och satte mig på ballen (balkongen) eller rumpan om man nu så vill.

 

Så tittade jag ut på havet från ballens utsikt

 

Så tänkte jag att; fy tusan vilket väder, jag måste till stranden.

 

Så vips, vart jag vid stranden och lekte proffsfotograf

 

 

 

 

Nu ska jag göra något innan jag kommer på vad det var jag skulle göra

 

 

Gooooo natter

 

 


Wine is fine but whiskeys quicker




Höll på att dö inatt. Säkert! Jag har ju lite problem med det där att sova, somnar aldrig innan 03. Oftast kommer John Blund vid 04 eller 05. Så jag underhåller ju mig själv fram tills dess genom att kolla på film ellert tv-serier förstår ni. Och eftersom det är natt och det bor lite annat löst folk här får jag ju ha hörlurar på mig, annars hör man ju inte ett piss eller så väcker jag alla och då blir de arga. Iaf, vaknade imorse av att jag inte fick någon luft, först trodde jag att jag drömde så jag chillade lite iställer för att få panik. Helt plötsligt märker jag att jag inte drömmer och rusar upp från sängen och kippar efter andan. Sladden har då knötet sig på nå vis så jag får slita och dra och kämpa för mitt liv. Panik satan. Men jag lever och frodas fortfarande. Seglivad jävel. Tänk vad jobbigt att dö av en iphone-sladd runt halsen? Hade det klassats som självmord eller som en olycka?







Nu går jag ut och sätter mig o läser svensk maffia. För det är jättefint väder.

 

 


Im your pusher



För jävla bra låt hörreni.

Feel me
I´m like a dose of heroin



Carrolåten får också vara med! Fett med ös!


Listad

Matvanor:

Bästa maträtt? - En stor jäkla köttabit me sås och päror
Bästa dryck? Kaffe

Hat dryck och maträtt?  - Sånt som ingen gillar, blodpudding m.m.

Bästa alkoholdryck? - Öl, jäger, drinkar

Använder du smör på smörgåsen? - Jovisst
Smågodis eller färdiga påsar - Smågodis

Favoritglass? - Ben & Jerrys

Shoppingvanor:

Hur mycket shoppar du för varje månad? - Inte mycket, men har jag pengar blir det en del

Har du mer skor än kläder? - Nej

Favoritplagg? - hatar att säga detta men mjukisbyxor och leggings

Hatplagg? - minikjolar och jeans som sitter förjäkla dåligt

Arbete, utbildning:

Jobbar eller pluggar du? - ska plugga lite nu men sen ska jag jobba

Vad vill du bli? - Får man välja fritt? önskar att jag läst till läkare istället för att lata mig och bli undersköterska. Men man vet ju aldrig?!

Trivs du med ditt jobb/din utbildning? - Faktiskt roligt jobb om man gillar människor och ha många bollar i luften. Väldans trevligt med snälla och goa tanter och gubbar.

Är lönen viktigast? - Hell no, jag gör hellre något jag trivs med och tar ut 10 än att göra något jag hatar och tar ut 100.

Boende:

Lägenhet eller hus? - Lägenhet

Framtidsplaner med boende? - Ger du mig ett hus så flyttar jag in.

Litet eller jättestort? Drömboende? - Får man inte välja mellan? jag är svensk jag gillar mellan. Drömboendet är en gård lite utanför stan med många djur och stor tomt.

Landet eller mitt i stan? - Bor i stan men vill gärna ut på lannet, men det måste finnas en stor stad i närheten så jag kan åka in och skaka rumpa när jag blir rastlös.

Mysigt eller sterilt? - Mysigt, hatar sterilt. Opersonligt.

Lite allt möjligt:

Har du barn? Är otrohet okej? - Nej inga barn. Rakt av nej men det är en komplicerad fråga, varje "par" har ju sina gränser.. Men har man ett löfte till någon annan går det fetbort.

Älskar du någon? - Jag älskar många!

Betyder familjen mycket för dig? Är du lojal? - Min familj betyder mestast för mig. Jag håller dem så kärt i mitt lilla hjärta. Jag hade hellre dött än att något ont hänt dem. Jag är nog ganska lojal?

Tycker du om att dricka dig full? - Jag skulle ju ljuga om jag svarade nej men jag vill inte vara sådär jättefull och spy utan vill ändån ha kontroll över situationen om det skulle hända något eller nå..

Hemmafest eller krogen? - Beror på vad det är för hemmafest.. Oftast har man ju roligare på förfest än vad man har ute sen

 

 

 

Nu går jag ut i sooolen :)


Jag hatar...


  1. Att allt ska blandas ut med mjölk som har med matlagning/bakning att göra
  2. Folk som envisas med att ta med 1 eller 2 pantflaskor att panta när man ska handla
  3. När barn stirrar på en och föräldrarna inte säger till (föräldrarna ser!)
  4. Folk som ber att få låna tändaren men som sen smidigt lägger ner den i sin egen ficka
  5. När folk säger "Det som händer i Vegas/annan stad eller plats, stannar i Vegas/annan stad eller plats"
  6. När folk envisas med att prata med en när man sitter på buss/tåg då man har hörlurar och musik i öronen.
  7. Att varje gång man har bråttom när man ska iväg, är bussen sen eller någon som går på bussen ska fylla på sitt busskort eller köra på 2 vagnar med 30 barn på bussen. Sen kommer tanten med käpp och gubben med rollator.
  8. När intervallerna på övergångställena är så korta så att man får springa över halva och sen nästan bli påkörd ändå.
  9. När man käkar ute och personen man är med säger sig inte ska äta så mycket eller inte beställer något och sen sitter och äter av MIN mat. Beställ din egen för fan.
  10. När personer frågar; ska du ha den där? om mat/dricka/annat. Nej jag köpte den för att jag inte ville ha den.
  11. Folk som säger; har du gått upp i vikt? till andra. Nej men har jag det? Var det därför jag inte kom i jeansen imorse? Det hade jag aldrig klurat ut själv. Tror du inte att personen märkt det själv?
  12. När de frågar om jag vill ha en plusmeny på snabbmatsrestaurangen. För fan om jag velat ha det hade jag beställt det.
  13. När kassörskan frågar om jag vill ha det på beloppet när jag betalar med kort. Samma sak där, jag hade berättat för dig om jag inte velat ha det på beloppet innan jag dratt mitt kort.
  14. Att när internet inte fungerar, det är då man behöver det som mest...

rensa mög

Idag har jag tagit lite tag i livet. Jag kräks bara jag tänker på det. Men, mina kära vänner en rolig sak har jag allt gjort. Tagit upp alla vår och sommarkläder från källarn. Så nu rullar tvättmaskinerna på för fullt. Älska det. Till och med bikinisarna är framme!




OMG, försöka hitta något här funkar ej bra..



Nu ska jag ta tag i detta.. diskberg..



Men jag är ganska gla och lurig ändån


Egotime bildregn


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Nu kööööör vi!!!!

Med ett whopper meal i magen och boxen i kylen går vi all in. Ikväll låter vi skumpan flöda och skiter i att vi är fattiga. B**didos mc har fest här nästintill, och inte fan ska vi va sämre.



Mobilblogg Cheers

Nu sitter ja i solen, dricker Cola och lyssnar på musik. Solbränd har jag me blivit! Årets första bränna, det hade man ju inte räknat med! Känner för att lägga in ett generalrus som min lilla mor hade sagt. Undrar vad det uttrycket kommer från? Tänk va gött det hade varit att packa väskan och sticka till stranden! Såååå nice hörreni. Cheers! :)

Badboyz 4-life

Är han snygg? Är han ful? Är han ful-snygg? Är han badboy ful eller badboy snygg?

Kan inte för mitt liv fatta detta beslut!




Call me mr. flintstone

Älskar denna låten men va fan är det han sjunger? Jag fattar inte texten?! Wicked!

Oh Baby,
I Be Stuck To You
Like Glue Baby
Wanna Spend It All On You,
Baby,
My Room Is The G Spot,
Call Me Mr. Flintstone,
I Can Make Your Bed Rock Girl



Go middag herr fredag!

Jag som hade planer idag som inkluderade solen. Istället är det på gränsen till regn. Å inget kaffe har jag heller.

Igår när jag låg och ruttnade framför tvn var den en filur som de intervjuade angående något som jag inte uppfattade då jag var helt koncentrerad på hur snubben snackade. Han var mycket korrekt och saklig och gillade verkligen att slänga runt med våra finaste och mest avancerade svenska ord. Ni vet de orden som man ska kunna när man skriver högskoleprovet.


Shit man, tänkte jag. Det där är la ingen konst. Jag kan också glänsa om jag vill.


Att konstfärdigt dra försorg om sin dysenteri - Att skickligt ta hand om sin tarmsjukdom

Att skrodera har du ingenting för, men att vara oförställd är någonting av tycke. - Du ska inte skryta men vara uppriktig.

Att gå på i ullstrumporna och diktera - Låter inget stoppa en och man bestämmer.


Ja, där ser ni att jag kan. Men detta är inget att skrodera över. Och varför prata sähär när man kan prata normalt och lätt göra sig förstådd? Det är ju bara för att man vill vara lite mer än andra.


 



My gift is my song

Jag älskar när utlänningar pratar svenska. När det blir så jävla fel. Menar absolut inget illa mot ej svanskar, men det är underbart ju!

Snoppen på tv, du gillar snoppen
VA?! jaha du menar snobben

Kolla själva fan;



 

Tjejen är ju halt jävla underbar!

Anagina


Come what may



 

Jag och Ellen morgonmyser! Härligt me en liten hårboll. Som vi busade när husse och matte var på semester!

 

Ne nu ska jag fixa lite käk tror jag. Eller hur är det svårt att äta mågot när man är sugen på något annat? Igår gjorde jag en grym röra till bakpotatis och sallad till, och det vart så gott. Sen känner man att någon grillar i närheten och så ska man själv äta något fattigt som fil..

 

Toodeloo!


Allting vart ju enklare då

Tja babes!

Va gör ni? Fasiken vilket väder det är! Balkongen här är ju guld värd, 20 grader och strålande sol. Man kan faktiskt sola där nu. Musik i örat, solglasögon och kanske en öl eller två? Jag menade inte att jag sitter där och dricker öl där nu, men ni fattar grejen.

Jag är nu besatt av Mammas gata. Hittar jag en låt jag gillar lyssnar jag verkligen sönder den. Totalt. Och ofta är det låtar som alla andra lyssnat på lääänge.

Nej nu ska jag gå ut och fånga solen hörreni.



 


Peppes

Påsken är över! Bra påsk känner jag. Mycket alkohol och mat.
Fest hos syrran och stefan och peppes bodega. Det tackar vi för. Men vart tog långhelgen vägen?!



Världens bästaste syster på Peppes









Förresten vad var dealen med han som spelade trumpet mitt i allt?

Påskhelg




Dessa bilderna talar om för hur jag mådde förra helgen.. Jag var lika suddig som bilderna. Den sista bilden är jag väldigt nöjd med.






RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!