Sr

Lyssnar på karlavagnen. Ämnet för kvällen är: Jag är inte bitter, men... Det ringer in en karl i sina bästa år. Han är inte bitter men han är så jävla förbannad på hur kvinnor trakasseras för sin vikt och hur kvinnor ser ut. Han vill att man tar detta vidare och om möjligt gör rättsak av det hela. Han tjötar på där om hur förbannad han är över hur kvinnan trakasseras hit och dit, och nämner någongång mellan allt trakasseriprat att han är homofob och i princip trakasserar homosexuella? Jaha. Det är inte okej att trakassera en fet kvinna men att trakassera en bög är okej? Logiken tack. Sen att han även började trakassera män som bär shorts på sommaren var ju bara grädden på moset!


Kulig snubbe där. Undrar vad som rör sig i hans fiskskål. Men vi måste förlåta de äldre ibland, ty de äro inte lika skolade som vi äro.



Nog om detta. Nu ska jag sova snart, ska upp och göra mitt liv. En sak till; Jag är inte bitter, men fan vad jag hatar människor som älskar att gå till jobbet på morgonen. (Ja, de finns därute. Lurpassar och hoppar på dig när du minst anar det med sitt tjat om deras älskade jävla jobb).

Ova n Outta




Nja.. ganska go





Inköpslista;

Krokodilfile
Strutsfile
Zebrafile
Kängruspett och
Pytonorm

Ska det va fint kostar det slantar.

Ps. Detta är ingen smygreklam. Ds.

Pms

Full rulle. Jag tycker de går i ett här. Är sleten. Ovan. Behöver mig en riktig karatefylla. Yepp. Har inte ens tid att blogga för jag ska sticka och handla käk nu. Hungrig.

dead rising

Okej, så jag har velar spela detta spelet länge nu. Dead rising. Och igår tankade mike ner det till mig så jag var glad som sjutton och började spela. Gick ganska bra måste jag säga! Till en början. Jävla roligt spel som går ut på att man släpps ner av en helikopter i ett köpcentrum som är packad med zombies. Sen ska man då utföra massa olika uppdrag medans man försöker att inte bli uppäten av zombisarna. KUL!

Men fan jag är ingen riktig gamer, ni vet vissa människor är födda med spelkontrollen i handen och hanterar den på ett jävlig skickligt sätt. (hej mike). Så jag tror inte att jag kommer fixa detta spelet. Fjärde "bossen" och jag kallar redan på mike så att han får göra det..

Men det är ju så sjukt roligt.








Har ni märkt att jag har någonting för zombies? Det är min favorit "påhittade-film-spel-varelse". Fy fan vad nörd jag låter. Men det bjuds på tönterier på min blogg. Vassego.

Förresten vet ni vad jag gjorde för ett tag sen;


Detta är alltså på riktigt. Zombiwalk i Los Angeles. Finns i hela världen, tom sthlm. Det är zombiefans som klär ut sig till zombies och bara går runt och ser obehagliga ut runt hela stan i flera timmar. Jag bara älskar det! Sjuka människor är ju det bästaste som finns. Jag skulle lätt kunna vara med.

Stockholm:

 


Kristi himmelsfärd?

Finns det någon som firar denna dagen? Hur firar man då? Eller tänker man kanske bara på kristus? Jag har ingen aning? Whatever.


Vet ni vad jag hatar mer än när toapappret är slut och man redan har satt sig? När människor skriver en mening och sen mellanrum och efter det en punkt eller annat tecken  . Vem fan kom på det ? Det är ju så fel och ser jävligt korkat ut . Det är som att det har blivit poppis att skriva på det sättet . Så nu tycker jag att ni slutar med det. Kom igen, så korkade är ni inte så att ni behöver en paus innan ni använder tecken.



Cheers!


Nattens bravader och rader

Ligger i soffan och kollar kass tv. Tankar The Osbournes första säsongen, görgott. Om ni undrar varför jag är vaken så är det min insomnia. Jag blir oerhört kreativ på natten. Kan söka 10 jobb på en natt, diska, städa garderoben, fixa naglarna och kolla film, allt mellan 24-05...



O shit, nu börjar "Arkiv x" på 4an. Är det bara jag som verkligen får kalla kårar av introt till arkiv x? Den låten var ju poppis nån gång där 99 tror jag. Sov alltid med radion på på den tiden, innan tekniken var total. Man kunde vakna mitt i natta av att nrj spelade den jävla låten.. Brrr.


NU; OZZY, PRINCE OF FUCKING DARKNESS.

dont you wish that you could be a fly on the wall

Nu ska jag röjja. Plocka, slänga, fattar ni hur mö skit jag har? Jag fattar inte vart det kommer ifrån?? Och då har jag inte ens en hundradel av mina saker i denna lägenheten. Jag har exempelvis 3!! julserviser! Jag tror jag ska försöka packa på min syrra lite saker nu när hon flyttar till huset. Låter som en bra ide, jag hatar att slänga saker, får seperationsångest. Det är ju just därför jag har så mö shit. Min instinkt säger; kan vara bra att ha, kan man behöva en dag osv.. Jag tror det härstammar från min lille far. Men på den senaste tiden har jag upptäckt att man kan leva utan så mycket. Man behöver inte alla satans saker man bunkrar upp med. Och vet ni sen vilken befrielse det är att slänga saker?? Släng skiten!

Bara man har kaffe i koppen, mat på tallriken, tak över huvudet och personer man tycker om runt omkring sig så är man jävlig lycklig och har det jävligt bra. Back to basics.


Man måste ha två tepåsar! Japp.



 

Mike; Va snygg du är Emma!

Emma; Åh tack vad snällt sagt, jag med!

(Skulle ju varit; Åh tack vad snällt sagt, du med!)


Rockin

Jag fattar ingenting. Har inte haft ett skit att göra de senaste två månaderna. Nu säger det bara pang och så kommer jag ha fullt upp typ hela sommaren. Fick mitt vikariat, mörkerjobb och praktik. Varför är det alltid så med mitt liv? Antingen är allt trist och det finns inget att göra eller så har jag fullt upp.

 


Thousand Times a lady

Nu har vi litta unt i födderna efter all shopping i ullared. Jisses. Nu sedder vi och vilar skonkarna och fixar en spotify lista inför parets flytt. Kan ju va bra o hava. Livet blir litta roligare med brae musik. Och litta enklare. Nu blire nock snart bingen och jag ska tvinga Ellen attsöva me maj inatt. Goder natter fölks!

Ullared!

Cheers mate, TGIF! :)


I can make your bed rock???



Hon är festlig! Kommer ni ihåg att jag också undrade va fan lil wayne och young money snackade om!?

Just idag ångrar jag hela mitt liv

Idag är en inte bra dag. Visste ni att man behöver 2,0 eller 20 för att komma in på läkarlinjen? Fattar ni att det är högsta betyg i allt? eller typ full pott på högskoleprovet? Klart man visste att det är höga betyg som gäller men högst betyg i allt?!! Eller kan man ju åka till Polen eller Ungern, där är det lägre betyg som gäller. Men jag vet inte om jag är beredd på att lämna sverige i 6 år. Detta innebär att jag måste läsa minst ett år på komvux utan csn. Det innebär ju då att jag måste jobba och läsa samtidigt. Kemi, fysik, biologi och matte A,B,C,D... Jag som läste matte A i två år.. Det som är bra är att jag vet att jag har ett läshuvud i andra ämnen än matte, men jag vet ärligt talat inte ens om jag kan ge mig på matte C. För mig är det så onödigt och ologiskt att jag ska veta vad kvoten ur 1936534 är delat med pi eller va tusan de snackar om. Ska man ge sig in i detta är det ju full patte som gäller och att man bestämt sig för att det fan ska gå. Helvetes! För vem fan skriver 2,0 på högskoleprovet?

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!