Onsdag

Bläää fan vad jag klagar men mitt liv är så tradigt nu! Denna halva veckan har dödat mig. För en som hatar siffror är resultatbudget och likviditetsbudget ett fan! Jag har köttfärs i huvudet..

Kallade Nicco för bröd igår.
Varför märks det tydligast på språket att man är trött? Man bytar orden i en mening. Typ, du bröd ska vi inte köpa lite Nicco?

Det händer mig jätteofta om jag är övertrött!?

Anyway, back to the boring stuff.


wolverine


Brutto, netto F-u

Offf låt denna dag ta sluuuut! Förresten, låt veckan ta slut..


Till mig?

Nog för att jag för 10 år sedan passerade moppeåldern men titta vad nån lämnat i trädgårn imorse!

Ni vet ju att det är finders keepers på cyklar o h mopeder om inte ägaren hämtar den hos polisen så vem vet, denna kommer ja kanske eller Nicco susa runt på i sommar! NOT!


Bussfan

Helvetes vad tråkigt det är att bussa mellan Laholm och Halmstad! Ångest! Wtf, genevad?? Veinge? Tråkigastebyarnaisverige?

Och till råga på allt.. Föreläsning om likvideringsbudget i 6 timmar! Fy vilken tråkig jävla dag!


Hoppas den blir bättre med hustitt och mad!


Instagram

Väldigt trevligt. Like love it.


Magnusdotter12 på instagram!

 

 

 


Noooom nooom!

Baka aldrig schackrutor! Det är så satans gott att man äter och äter och äter! Slut snabbare än fan!


Andra sittningen

Aj aj! Förhoppningsvis är det bara en sittning kvar nu! Tror det är 7 timmar som jag pinats i nu.. Men jag gillar min mexicanska, färgglada helgontjej!


Gå till Arto på R2 i åstorp för tusan! Han är grym!





Dagens loppisfynd

Vi begav oss till Ängelholm och det skånska bonnalannet för loppisrunda idag. Fanns mycket fint och jag kom hem med detta! Plus en stor plåttunna som redan tagit sitt jobb som askfat vid entrén.



Antikrundan

Seriöst, bästa som går på tv. Synd bara att tre är så jävla kassa på mobilt bredband så det hackar när man kollar webbtv..


Lördag

Håller på och plockar och städar.. Får inte det fint i sovrummet!? Jag misstänker helt enkelt att ingenting funkar till blåa tapeter! Whyyyy whhhhy?? Hade målat om om jag visste att vi skulle bo här ett tag till men nu har killen siktat in sig på ett hus..



Tgif again

Killarna sitter som vanligt framför ff och jag ligger bara och glor.
Har huvudvärk till tusen! Ska snart resa på rumpen för att laga mat! Det är kul att laga mat på fredagar, den som lagar mat då får dricka vin till, hehe.

Så skål på er



Kväll

Fattar ni hur snyggt Alice madness returnes är! Det är så bra, så förbannat bra!

Kan va det bästa spelet jag någonsin spelat!



Garvar så att tårarna sprutar!



Jag kanske är den töntigaste och vidrigaste människan men jag tycker verkligen att det bokstavligt talat är skit-kul!

Denna tråden på familjeliv måste ni läsa. Jag brukar ligga och kolla in familjeliv på natten ibland när jag inte kan sova. Förutom att det finns en hel del underliga saker som folk har för sig och vill dela med sig av så finns det en tråd som är helt bananasrolig. Jag hittade den inatt och skrattade så jag väckte killen flera gånger (sur blev han).

Den handlar om när vuxna människor inte kunnat hålla tätt därbak. Jag vet jag skäms av att skriva det men det är hysteriskt!

http://www.familjeliv.se/Forum-4-46/m51972762-1.html

Vi skulle ju inte fira..

Vi sa att vi inte skulle fira valentines dagen men min favorit kom hem med blommor och ballong ändån!

Du är den bästaste jag vet! 1 1/2 år.


Gossip girl time!


Ännnnntligen!


Eldstad

Fy tusan va jag gillar vår nya eldstad! Men det är dyrt som tusan att ha den tänd. Typ 40 spänn litern, vilket håller nårra timmar. Men men men outspädd spolarvätska ska fungera det med, så jag tänkte prova det idag..

Hoppas inte det bildas livsfarliga ångor bara..



Måna om sina kunder

Jag köpte ett nytt vitt överkast som jag tvättade och såklart använde jag sköljmedel med som var blått. Mitt vita överkast fick lite blå skiftningar och fläckar.. Fan i helvete tänkte jag och tvättade såklart om det men fläckarna va fortfarande kvar..

Satt vid datorn när jag plötsligt kom på det när det gått en vecka och mailade företaget. Tänkte bara upplysa dem om att det hade hänt, trodde inte att de skulle bry sig.. Vem är jag om inte 1 fisk i havet av miljoner liksom. Glömde bort det igen. Hämtar posten idag och undrar va tusan jag har fått för paket? Vad har jag beställt?

Och så får jag detta!
Snacka om att måna om sina kunder! Bra där colgate-palmolive!



My work 4 the day

Tog lite mer än 2 timmar!

Fan vad jag vill bli blond och sätta i mina med! Får bli till sommaren. Då ska vi va lama och ha samma frissa hehe!



Wild west

Idag bantar vi inte! Stor stooor öl och massor av bejje! Noooom!


Helg

Tgif!

Nu e det fredag! Jag ska dricka vin. Booya! Kanske lite xante.. Kanske!


Förstår ni?

Hur jag har det? Ff10... Det tar tydligen 100 timmar att spela igenom! Vilket betyder minst 100 timmar på vår soffa.. Jag förstår inte charmen..


Älska silver

Jag älskar gamla silverfat! Tycker att det är så snyggt och passar till allt. Använder det som ljusfat, smyckesfat och bara som de är här hemma. Lika roligt är det inte att putsa dem.. Men jag gör det vääääldigt sällan då jag tycker att de är snyggare oputsade!

Men nu ska jag ta tag i dem o putsa!


Lillelördan

Fy tusan vad skönt det är att ligga i soffan nu! Efter tunga dagar med extrem frossa i Halmstad och konsten att igen lära sig att sitta i skolbänken så att säga. Det är faktiskt en mycket konstig sak, lära sig att sitta still så många timmar.. Flashbacks av en röv som sover, paniken över att få ett hostanfall och en knorrande mage som man försöker överrösta med harklingar osv.. Man skulle ju gått i skolan när man är äldre! Har aldrig varit mer kunskapssökande än vad jag är nu. När man va 14 brydde man sig inte ett piss.. Idag känner jag mig lyckligt lottad över att få information inmatad i skallen och det bästa är att allt är ju typ intressant! Om det inte handlar om sport vill säga ;)


Sunny sunday

Well hello there!

Söndag it is. Får la se om vi ska till gekås idag.. Syrran sa kanske eftersom de vart på fest igår, haha! Fan beställde mat på det nya thai-stället igår och det var ingen höjdare faktiskt. Vi beställde kockens rekommendation för 95 spänn och fick knappt nån mat. Jag skojar inte när jag säger att vi fick ris så det räckte till en bebis. Alltså mat för nära 200 spänn och fortfarande hungrig efteråt.. Nä ni.

Fan tur att man är grym på thai själv!


Before and after!

Detta har jag hållt på med! Gillade aldrig, vad säger man? Skoskaftet? Så nu har jag fixat det! Jag var riktigt retarded när jag skulle prova hur det såg ut på efter att jag klippt av skaftet och drog ur den man drar upp och ner dragkedjan med så den gick av.. Mööög! Jaja det var bara att klia sig i skallen och börja googla! Det är ju inte bara att sätta på den igen utan var tvungen att bända upp den o sätta den på plats och sen pressa fast den. Puuuuh! Men det var det värt! Nu får bara snön gå bort så man kan använda dem..


lolsofunny.com




















RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!