Huuuuuus!

Idag får vi nycklar till huset! :) very happy happy yeah! Då gör det inte så mycket att man jobbat hela jävla dagen, har ont i ryggen och fötterna!


Helskotta

Kan inte använda nätet, satans 3 sänkte hastigheten igen.. Kokar!

Jakten på nöjda kunder fortsätter, in my *#!?•! Tre är jäkligt dåliga på att hålla det de lovar!


Söndag

Danmark med mor och far och nicco och ett jäkla bra väder!

Jag fick en häst av mamma idag! Den är såååå snygg! Slänger upp en bild senare!


Sista desperate housewives

Jag vill inte tro det! Absoluta sista besöket på Wysteria lane.. It truely is the end of an era :(


I åtta, nio år, om man räknar med strejken med har man följt det!


En helt vanlig dag!

Gått tre varv runt glänninge med syrran, tvättat, packat lite, lagat mat, fyllt diskmaskinen, städat köket, kollat senaste bb, tankat eller jag menar hyrt film, kollat på färg, kollat på golv, matat hunden, borstat hunden, busat med hunden, hängt tvätt, hämtat flyttlådor, rensat skit som ska slängas, vattnat blommorna, sorterat kläder, plockat iordning i sovrummet, slängt gammal mat, druckit kaffe, gjort smoothie, provat kläder, lyssnat på p3, hängt upp kläder, rivt morötter, städat frysen, städat ugnen, skrivit uppåt 50 sms, letat efter hörlurar, facebookat, bloggat..

Och så frågar folk vad man har gjort idag så säger man; ingenting!?

Its a freaking storm outside!


Varför?

Varför måste många tjejer vara så självdestruktiva? Varför lägger man ut bilder på en kropp som gör ont och som bara är skinn och ben? När man har ett psyke som lider och en kropp som inte får det den ska för att kunna överleva? Det senaste är instagram, där lägger tjejerna ut bilder på sina vanskötta kroppar och texter under som verkligen indikerar att deras liv är ett helvete.. Är det för att vi som tittar på dem ska se hur de lider ELLER är det för att vi ska se hur smala de är och tycka att det är fint eller önska att vi vart dem?



Lördag

Jag och syrran har varit i hstad och köpt skor idag! Det var kanske belöningen för nästan -5 kg?!



En liten grej...

.. Kan la falla från himlen ner i mitt knä? En sån himlans jätteliten sak! Den är faktiskt pytteliten!

Bara en papperslapp som ger mig inträde hit;



1,2,3

Gissa vad jag är sugen på?


Sömnlös i laholm

F vilken natt! Sovit kanske ett par timmar när teldas svullnad gick ner! Äntligen är hon okej och det är mitt mattehjärta med. Var så himla rädd att svullnaden skulle sprida sig till luftvägarna och att vi inte skulle hinna till vet. Puuuh! Men nu är det en ny dag och vi ska packa lådor och hälsa på på stråkvägen!



Teeela teld

Vår lille fyrbenta familjemedlem har blivit så svullen i ögonen.. Nu kan ja nästan inte ens titta på henne utan att börja gråta!

Vår lilla vilde


funny








Here we go again

Fy tusan va tråkigt.. Men nu är det till hus och sen flyttar vi fan inte mer!



Unga män

Jag är lite krasslig och har så sjukt ont i hela kroppen. Men man måste ju laga mat ändån, så jag började stonka i köket och in kommer nicco; du behöver inte laga mat idag, jag kan göra det! Okey sa jag och tänkte att det är nog bäst jag stannar o hjälper honom. Så börjar han diska en plåt och en form och jag lägger fram kycklingen. När jag sen vänder mig om är han borta! Jaja jag fortsätter och får in kycklingen i ugnen och ska passa på att duscha medans den är i ugnen och då passerar jag en pokerspelande OCH tv-spelande nicco i soffan?! Va hände??

A) han tror att man får mat lagad genom att spela poker och tv-spel från soffan

B) han tror att eftersom jag stannade kvar i köket så menade jag att jag skulle göra det

C) att maten lagar sig själv

D) att han lagade mat när han i själva verket diskade?






Monday mayday

Manikyr tack. Äckliga vidriga fingrar man får av jobb.. Har tvättat dem 10 ggr, duschat och tvättat dem igen men skiten sitter.


Dance



 

 

 

 

 

 

weheartit.com


Bb uppdrag

Fan vilket bra uppdrag de har nu! Superhjältar med olika skills, tex det är bara camilla som får öppna dörrar, vobban som får öppna kranar osv.. Very funny!



Böööörn!

Vem visste att solen tog så mö?! Ajajaj


Lille musen solar sig

Ser ni musen? Hur söt säg?! Hur kan man fånga sånna i fälla? Han kommer fram ganska ofta den här lille krabaten, solar och tar nån spindel eller två. Kanske därför jag gillar honom. Han käkar spindlar och andra läskiga småkryp!




RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!