Wz up peeps

Bläää ibland hatar jag att bo i håla! Spec. När man druckit en öl och 2 irländska kaffe.. Man sitter i soffan en kväll och dividerar om man ska gå på fest eller stanna hemma!? Bättre va det att ha nära till klubbar och barer. Knappast att man åker te hstad för det!



Lördag

Finns det något bättre än att vakna en lördagsmorgon när solen skiner?

Jag har miljoner att göra så låt dagen börja!


Jag och mamma vart på gekås igår! Visste ni att jag har världens bästa mamma? Sant!


På riktigt!

Om man kollar kommentarer på andra bloggar så är hälften av kommentarerna; fan va ful du är, tjock, fula kläder osv.

Wtf?! Är alla människor funtade med papp i hjärnan? Hur smart/fin människa är du som skriver en sån kommentar? Vadå visste inte du att alla människor ser olika ut? Och sedan väljer själva vad de har på sig för kläder?

Ja visst jag tänker också om jag är inne på en blogg att personen kanske inte är så snygg men inte fan lägger jag ner tid på att skriva en kommentar till denna om att hon/han är ful och kanske göra personen ledsen!?

Jag förstår bara inte varför? Är det för att göra någon ledsen? Stackars människor som ägnar sig åt sånt! Er tycker jag faktiskt synd om.



Longing for june

Som jag längtar tills juni! Kommer ha fullt upp hela sommaren med allt som ska fixas! Älskart!

Måla och lägga golv blir det inomhus och trädgården ska vi också ta tag i. Kanske måla på utsidan av huset med, om det finns tid och pengar.

Imorgon sticker jag och mamma till gekås.. Får se om man hittar nå kul där!



Picture perfect

Man märker att man börjar bli äldre när man;

- Blir vansinnig när folk parkerar skorna mitt innanför dörren! (pappa blev vansinnig över detta när man vart mindre och kompisar satte sina skor så, och då tyckte man bara han var jobbig. Han tom hängde upp skor i taklampan då för att jävlas lite tillbaka!).

- Man orkar inte festa?! Eller jo man orkar festa men man tyar inte med bakfyllan. Man tycker inte det är värt det.

- Man bryr sig inte så mycket längre om vad andra tycker. Tycker någon något om en, ja låt dem tycka då! Det rör ju inte mig.

- Hatar när personer inte plockar undan efter sig! Oförskämt och dålig uppfostran! (detta är ju inte en kaffekopp utan mer prylar överallt)

- När folk öppnar ex. Byrålådor och INTE stänger dem!! Ahh!

- Slänger skräp på gatan! Också väldigt irriterande tycker jag! Detta gjorde jag när jag vart yngre men sen insåg jag när syrran alltid hade fickorna fulla av godispapper i fickan att det är ju smartare att förvara skiten i fickan tills man hittar en sop. Det ser så wt ut att slänga saker så.

- Man litar mindre på folk. Det är inte längre som när man var yngre då man trodde att äldre alltid vet mest eller bäst. Självfallet finns det undantag! Lyssnar alltid på min mamma och pappa!

Osv..


Idag är en ovanlig dag!

Näst bästa dagen i mitt liv!

Och så har man sånna fina blommer som slagit ut och doftar mumma! Livet leker hönni! ;)



Today is the day

Min livsfilosofi är lite "är det meningen att det ska hända så händer det".

Den filosofin är lite jobbig när man verkligen vill något.. Som man inte kan påverka direkt. Nu är det just så i mitt liv. Blir det som jag/vi vill blir det automatiskt 2 saker som jag vill ha i livet som inträffar och det hade ju varit underbart!


Kolla denna lilla bönan då!


Jag ber om djursäkt!

Jimmy i vikingautstyrsel efter 2 öl säger ; jag ber om djursäkt! Och jag dör av skratt!



Hippiebandet?

Har det blivit poppis igen? Det var ju inne för över ett år sen och jag trodde att vissa bara fastnat i trenden men fler och fler har ju det nu?!

Jag gillar det så jag köpte ett!




Hola!

Kan inte riktigt fatta att desperate housewives är inne på sin sista säsong. Mer än halva har visats.. Trist!

Nähe! Låt dagen börja!


Jävla skillnad!

IPhone 4s! Vilken värsting!

Snabb och hon Siri är ju underbar!


Every rose has its thorne

Där satt den! Bara lite småpill kvar, happy! Sen tänkte jag ta tag i mitt fula E på handleden.. Eller rättare sagt Arto får ta hand om det.. Undra om han kan få någon rätsida på det?!

Fan va svårt att ta kort på sig själv med iphone?!


Långhelg

Nu tar jag helg! Gött att va ledig på en fredag. Det får bli plantering, fönstertvätt, vårstädning och nervösa budningar. Kanske en visning med.

Men jag börjar med sängen och PLL.



Dagens göra!

Ny kurs!


Tattoo

Sitter och väntar på min tur...


jenna







BB






Jag vet, jag vet, jag vet! Tjat om BB men fan va trist det har blivit nu! BB måste verkligen göra något drastiskt typ nu för såhär kan det ju inte fortsätta! Händer inget ju. Ingen fest och inga roliga personer! Läste på nätet att Hannah ville in igen med sin kille jockiboi (ni vet han från kungarna i tylösand) fan va kul det hade varit! Jockiboi är ju världens äckligaste kille!










Trodde jag var ensam!

Jag som gått runt och skämts för mina långkallingar och inte ens haft dem på framför killen! Så ser jag på big Brother att kija flashar med sina lånkallingar inför hela svenska folket! Jaha, då e det la fritt fram nu då!



Hedegaard remix



Orginallåten är ju äldre och mer spelad än fan själv men denna remix äger!

Clothes and inspo

http://shoppingandfashion.se


Bästa modebloggen. Seriöst den endaste modebloggen jag följer av alla jäkla modebloggar!


Grym!


Natt natt

Mötley Crue





Mötley Crue till Sverige! Sweden rock festival.
Om det nu finns en gud som så många påstår, då tar han mig dit!








bilder från google

Att få tummen ur...





Har så jäkla mö att göra..
Hur kommer det sig att allt som annars är tråkigt bara måste man göra när man har något man måste beta av?
Man kan bli mycket effektiv då. Jag har exempelvis städat köket mycket grundligt, rensat kyl och frys, tvättat dukar, ströket (fan skriver man så?)... stryka, strökit, strykt? whatever.

Till råga på allt är jag fly förbannad hela tiden och går runt och svär och känner för att sätta mig i ett hörn och vagga fram och tillbaka eller lägga mig raklång på golvet, gallskrika och slå med fötter och händer i golvet. Men det är inte ett accepterat beteende när man är 25 år..

Btw, har ni märkt att när man är irriterad händer det mer "olyckor"? Typ man slår sig oftare.. slår i tån eller armbågen? Tappar saker som givetvis rullar under något? Tappar glas eller annat porslin? (har de senaste dagarna tappat 3 glas)..

Vet inte om det är pms från helvetet?






The place to put the tattoos





















Lätt snyggaste stället för tatuering!


Jag fattar inte det, man växer ifrån mycket som man tyckte var tufft när man var tonåring.. Thank god! Men jag gillar tatts mer och mer bara..


Bilder från weheartit.com



Gött

Telda gillar det! Så skönt att va ute och busa i solen!


Red state

Har ni sett filmen? Jag har aldrig blivit så provocerad i hela mitt liv! Kollade den när jag skulle sova för nån natt sen och blev bara irriterad. På religion, på dumma människor. Vet inte varför religion provocerar mig så in i benmärgen faktiskt? Det är något med att de verkligen tror att Gud finns och att deras tolkningar av hans ord är sanna.. Filmen påminde mig om de där religiösa fanatikerna i amerikat som gick runt med plakat där det stod att svenskar kommer till helvetet för de visade sådana plakat i filmen.. Finns där någon koppling tro?


Sååå snyggve!

H&m! Kan ni tro det?! De har mö snyggt nu tycker jag..


BB live

Fan syrran har BB live!


Buzzar

Jag buzzar just nu Dove - nourishing oil care! Ett intensivbalsam för torrt och frissigt hår!

Det är bra!

Om du själv vill buzza, dvs testa varor innan de kommer ut på marknaden och tycka och tänka om dem, bli en buzzare på www.buzzador.com.


BIg Brother

Fan nu har jag börjat följa det med! Och det är syrrans fel alltihop!

Jag fattar verkligen inte att jessica åkte ut? Hon va ju rolig! Värre är det ju om Hannah åker! Och att petronella stack? De tre gjorde/gör ju det kul att titta?!


Frulle

Nooom nooom!

Nu ska jag käka jordgubbs till frulle sen hämta ut paket och bege mig till stråkvägen och så te maxi...


Fredag ffs! Yey!


Jobbig situation

Fan, vi hade först varit på ÖB och där köpte jag två små varor som jag inte tog någon kass te utan la de i fickan och tog inte kvittot för varorna..

Sen in på Willys och handla lite mat med de varorna från ÖB i jackfickan. Betalar och ställer oss några meter från kassan. Då på något jävla ologiskt sätt säger jag till Nicco för att vara rolig; nu lägger jag varorna jag snott i kassen! Och tar upp varorna från jackfickan och lägger de i kassen. Fan då slår det mig att det kanske inte var de smartaste att säga nårra meter från kassörskan. Hon hörde vad jag sa och stirrade något djävulskt. Som ja skämdes och fick fram ett vagt "nä jag bara skojja".. Vi stod där nårra minuter och hon fortsatte stirra. Det som for genom huvudet var att jag inte hade kvitto på varorna jag tidigare köpt.. Jag såg mig själv bli bortsläpad av vakter och bli sittandes på förhör hela kvällen.. Usch! Ingen kom dock och bad mig följa med dem till kontoret. Men det hade nog löst sig ändå tänker jag nu då de inte säljer hörlurar och vitaminer på Willys?!



Mot skåneland

Alltid lika gla när man ska te Skåne!


Hata!

Jag hatar verkligen strumpbyxor! Hur i verkligheten, kan människan ha varit på månen men inte kommit på en strumpbyxa som håller längre än 1 timme? Om ens det då de ofta går sönder när man tar på sig dem. Herre!



Solen

Jajaja alla tjatar om solen och våren, men visst får man någon konstig energi av den? Jag känner att jag vill shoppa, fixa och städa, festa och banta! Haha!

Nä men nu kör jag beach 2020! Hehe. Nu blir det att utesluta så mycket socker som möjligt och motion. Bröd och vitt mjöl ska med uteslutas till 90% Älskade, älskade vita bröd jag kan inte leva utan dig!



Jag vill ha

Just nu vill jag verkligen ha ett lil-Wayne linne!


När man är liten hund..

..vill man ligga högt så man är med på vad som händer och kan vakta trädgården!

Teld är nog världens bästa vakthund, på gott och ont. Så fort någon är utanför dörren skäller och morrar hon. Om någon skulle få för sig att göra inbrott hos oss ber jag till gud att de inte har sett henne utan bara hör henne skälla och morra när de försöker bryta upp nån dörr! Då sticker de nog de jävlarna!


 


Grilla

Nu måste la våren va på väg!? Strålande sol hela dagen, jag har haft öppet ut och suttit på baksidan med teld och njutit i städpauserna. Nu ska vi grilla!


Klappar mig på axeln

Yes! Nu har jag tagit mig igenom företagsbudget och typish halva företagsekonomin! Jag är faktiskt stolt över mig själv! Nu är nästan det tråkiga klart med kursen, förutom bokföringen. Sen är det bara roligare saker kvar, som marknadsföring och utveckling och sånt!
Jag tog mig fan igenom det och fattade principer och fakta! Yessss!


Vill ha

Det blir ett par nya converse nu i vår. Antagligen dessa eller ett par helsvarta. Snyggaste skon!


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!