Tydligen

Är det fest och hallelohallelej! Men ja känner blublahej motherfucker!


Söndagsfrukost!

Mummsfillibaba!


Overtime!

Va gör det att jobba övertid en fredag när man kommer hem till en mega mega glad liten vovve?!


Fy i helv...

Första "träningspasset" idag.. Bläää! Fy vad tråkigt det är! Men det blev 40 min iaf och svetten sprutade!


Jag tänker;


Moon, river...

Gick 1 mil igår, ont i rumpmusklerna idag. Nu ska man börja med det som kallas frukost med. Hur går det till egentligen?



give me that o
















Black is the new black!

Snyggve!


Ni vet

..att jag låg på nästan 500- innan idag på intag. Jag kan säga att det sprack något så in i ikväll.. Det blir träning och långa promenader imon! Men men men jag äter inget nu inatt när nicco äter varma mackor! Det är fan bra!

Tänk på att dricka sprit och öl är ett skiiiiit!


Det bästa med att jobba!

Äe ju lätt detta;


Jobba jobba jobba


Sammanfattning!

Jag tyckte jag hade varit jätteduktig idag fram tills vi käkat middag.. Låg på endast 72 kcal! Men sen va middagen på över 600 kcal så himla himla trist!

Alltså jag hade inte bara käkat 72 kcal utan förbrukat allt annat ja käkat ;)


Tgif igen!

Fan gårdagen gick ju riktigt bra med mitt nya liv! När jag gick o la mig hade jag 200 kalorier kvar så att säga, betyder det att jag gick ner i vikt igår? Ingen aning! Men man blir ju störd av detta. Man vill gå överallt eller göra allt för att få bort nårra kalorier så att man kan äta gott. Jag har även en app som man använder när man är ute och går som säger till hur långt man har gått, medelhastigheten, kaloriförbrukning mm..


Nu blir det en liten promenad med hunden, så blir det en längre ikväll..



Motivation

Tydligen ska man glo sig blind på sånnahära bilder för motivationen. Jaja det känns ju inte allt för bra och ligga i soffan när man tittar på dem..



Dille

Vi har lite dille på biffar eller köttbullar i brunsås. Det är så jäkla gott!



Never a misstake always a lesson

Nu ska vi kolla golv och färg till huset. Det blir att måla måla måla. Vitt och grått.. Fan va fult det är att det är poppis med trehundra färger i samma rum nu. Blä usch och fy!



Noooom


Baking

Baka baka baka så ska du se det smaka! Blev så sugen på en go tårta. Sagt och gjort!


Baby somthing on my mind i gotta say it

Skumt jäkla väder eller? Ena stunden kan man lägga sig o sola och andra stunden är det som senhöst.. Man vet ju aldrig vad man ska ta på sig!


Kolla vad jag fick av världens bästa mamma i fredags då!



Cykel

Igår var vi på stråkvägen och servade våra cyklar. Så nu kan jag cykla igen wiiiho! Passar bra nu när man flyttar ut från stan ;)



Minnen av musiken

Visst är det så att en viss låt kan ta dig tillbaka många år? Till en viss sak eller tid? Man hör en låt och så vips kommer 100 minnen tillbaka som man inte trodde fanns.. Aaaa just det, ooo denna låten påminner om, ååå kommer du ihåg?

Lars winnerbäck - solen i ögonen. Sommarkväll. 2004. Helsingorg. Teatern. Den där lukten av svettandes asfalt. Diverse parfym från hundratals olika människor. Glatt humör. Solen i ögonen och över ett soligt danmark. Singelsten. Översittare som passerar.


herregud..





Svenska folket har kanske de fulaste hemmen. Seriööööst. Är det verkligen så att ni är så blinda eller bryr ni er inte bara? Jag får panik när jag är i ett fult rum. Med blåa tapeter oranga gardiner och röd soffa? omfg!


Och så detta jävla trä och ek och fan...













Från fulahem.com

Friday im in love

Nu har jag gjort mitt för idag, skönt. Så nu tar jag helg. Hoppas man får jobba lite i helgen och i veckan, haha tänker bara hus nu. Ska bli så jävla kul! Golv och färg står högst upp på inköpslistan. Tänkte mig vita väggar och ett vitt/grått/silvrigt ekgolv. Kommer bli så jävla snyggt! Det bästa är att nicco inte har någon direkt åsikt så jag får bestämma allt ;) i like!


Happy friday!



Sex and the city

Nu tittar vi på sex and the city! Hur bra?!


List it!

Bästa veckodagen - fredag
Bästa maten - mammas!
Bästa artist/band - mötley crue, johnny cash, pink floyd, ozzy/sabbath, rihanna, beyonce, beatles, chis brown..
Bästa politiken - röd
Bästa raggningsrepliken - inte att bli neggad iaf!
Bästa nöjet - musik och öl
Bästa klädstilen - rockigt
Bästa personen - familj o nicco
Bästa låten just nu - lloyd, dedication to my ex dirty version
Bästa filmen - ?
Bästa tvserien - dh, gossip, true blood, games of thrones
Bästa jobbet - vd
Bästa årstid - sommar just nu annars vinter ;)
Bästa detta året - husköp



shine on you crazy diamond






















weheartit.com

Rumble

Helt beroende!

Galet!


Min första

Nu blommar min orkidé för andra gången! Ni som har orkidéer vet vilken prestation detta är ;)


Påskdagen

Gött väder!

Vi ska äntligen få äta kalkon ikväll! Som jag har längtat! Noooom nooom!

Ikväll blir det dock ej nån nubbe då vi ska jobba imon. Lätta cash!


Påsk

Fy vad härligt vi har det nu! Jobbat, varit hos mor och far och nu sängen ett tag med games of thrones. Vi ska bara mysa hemma idag och laga mat och kolla film ooooså litta vin. Härliga tider!

[du och jag]



Subkulturer is the bomb!

Jag har en liten kärlek till subkulturer. Häftiga grejer det där, samhällskritiska grupperingar.

Det häftigaste är musiken och kläderna.

Jag menar, hur (sett från samhället) cool är man om man lyssnar på dansband? Eller någon mainstreamad pop saade? Då är man ganska lugn och ofarlig eller hur? Har du då jeans och tischa med så är du pålitlig och knappast en fara för samhället. Saade är la knappast samhällskritiskt!

Lyssnar du på metal är du allt lite skrämmande. Eller idiotisk eftersom man inte ens höööör vad de sjunger..
Metal är samhällskritiskt. De sjunger, faktiskt eller sjungskriker eller growlar. Om samhället, människor och va fan det är för sjuk jävla värld vi lever i. De kritiserar samhället och pekar på brister och politik. Samma med rap. Samhällskritiskt om något. Samma med reggae. Subkulturer blir det av att människor går samman och gör/har samma värderingar och åsikter vilket delas upp väldigt mycket i musik.

Lyssnar du alltså på allt förutom mainstreamad musik och älskar en viss genre så är sannolikheten ganska stor att du är samhällskritisk. Vilket är drivande för ett mer utvecklat och fungerande samhälle.

Tycker du att du tillhör en subkultur för att du lyssnar på pop? Metal? Reggae? Nja kanske inte bara för att du lyssnar på det. Men om du också klär dig som en metalsnubbe eller har dreads så har du antagligen något att säga om samhället. Du är kritisk. Du tänker.. Och du tycker! Märk väl.



Andra converse

Helvita låga converse! Är nog den snyggaste skon just nu och till sommaren! Dessa är dock inte 10 år gamla utan sen i somras. Love love love.

Happy day!



Orange


Finare med åren

Idag har jag på mig ett par 10 åriga converse. Med det där r:et under stjärnan som är lite extra fint. När jag köpte dem kostade de 400kr. Nu ligger ett par converse på dubbla det.



Hello monday!

Måndag morgon! Tydligen är det fler som drabbas av hjärtinfarkt på måndagar än andra dagar i veckan. Va extra rädd om hjärtat på måndagar alltså!


Sitter på bussfan till Halmstad. Tror vi ska läsa marknadsföring denna veckan. Förra veckan va bäst! Personlig utveckling, intressant.

Morgon morgon!


Vila

Nu lägger jag mig i sängen och vilar nån timma! Slänger på ett avsnitt av ppl. Sen blir det kotletter med potatisgratäng och bb!

Smell you later!


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!